5 EASY FACTS ABOUT بهرنگ علوی سنش DESCRIBED

5 Easy Facts About بهرنگ علوی سنش Described

5 Easy Facts About بهرنگ علوی سنش Described

Blog Article

علوی برای بازی در نمایش «زبان اصلی» موفق به دریافت دیپلم افتخار بازیگری مرد از سی و چهارمین دوره جشنواره تئاتر فجر شد.

بهرنگ علوی بازیگر ایرانی یکم فروردین ۱۳۵۹ در تهران بوده و تک فرزند است و در رشته نقشه‌ کشی با کامپیوتر تا مقطع فوق دیپلم تحصیل کرده و سپس تغییر رشته داده و در رشته بازیگری ادامه تحصیل داده است .

در این فیلم تاریخی که داستان‌های سیاسی سال‌های ابتدایی انقلاب ایران را روایت می‌کند، بهرنگ علوی در کنار بازیگران معروف به ایفای نقش پرداخته است.

اقای علوی به علاوه ی اینکه سه چهار تا فیلم بیشتر بازی نکرده است ولی تو سریال هشت نیم دقیقه مثل یک بازیگر حرفه ای و قدیمی بازی میکنه ولی بدون شوخی خیلی خوب بازی میکنید و خوشتیپ هم زیاد هستین

علوی اولین تجربه کار تصویری را با مجموعه برنامه های دوربین مخفی به کارگردانی امیرحسین قهرائی آغاز کرد. پس از چند سال وقفه به دلیل ادامه تحصیل ، مجدداً فعالیت خود را با تئاتر از سر گرفت که در این بین ، شاگرد اساتیدی همچون محمد رحمانیان ، حمید امجد ، مهتاب نصیرپور ، پرویز پرستویی ، آتیلا پسیانی ، رویا تیموریان ، پانته آ بهرام و حبیب رضایی بود.

پلازا بیوگرافی و تاریخچه بازیگران و عوامل بیوگرافی بهرنگ علوی

بازی شما در فیلم مافیا عالی بود ای کاش در فینال شما بودید

سلام بهرنگ علوی در ازازیل بهرنگ عزیزم من شما را خیلی دوست دارم چون خیلی زیبا هستید .???

از دیگر حقایق پنهان درباره این بازیگر باید به تبحر بالایش در ورزش‌های شنا، اتومبیلرانی، یوگا و بیلیارد اشاره کرد.

سلام اقای علوی خیلی دوستون دارم و عاشق بازیتونم همه فیلماتونو نگاه میکنم

سال ۱۳۸۸ با سریال «نردبام آسمان» به کارگردانی محمدحسین لطیفی وارد قاب تلویزیون شد

بهرنگ جانم خیلی دوستت دارم امیدوارم همیشه در مراحل زندگی پیروز روی بگردانی عاشقتم

سلام اسم من نگینه من ۱۱سالمه و از بازی آقای بهرنگ خیلی خوشم میاد مخصوصا تو سریال هشت و نیم دقیقه من دوست دارم وقتی بزرگ شدم مثل شما یک بازیگر خیلی خیلی خوب بشم ???

علوی در پاسخ به این پرسش که فعالیت در کدام یک از مدیوم های سینما، تئاتر و تلویزیون را ترجیح می دهد، با بیان اینکه کار در همه مدیوم ها دوست دارد، گفت:در گذشته شکل آثاری که به مخاطب ارائه می شد، تقریباً دسته بندی خاصی داشت؛ به عنوان مثال بسیاری از بزرگان و اساتید دو یا سه نسل قبل از ما هنوز معتقدند تئاتر بهترین مدیوم برای بازیگر است.

Report this page